Opastetut kalastusmatkat ja charterajot (lataa tästä PDF-esite)

Boatman tuo heittokalastukseen, Saaristomeren kysytyimpään kalastusmatkailuartikkeliin uutta omintakeista ilmettä. Kyseessä on Härski-nimeään ylpeydellä kantava, erityisesti kalastusmatkailun tarpeisiin rakennettu ja vuonna 2010 aiheesta innovaatiopalkittu heittokalastusvene, johon mahtuu kerralla touhuamaan jopa 12 asiakkaan ryhmä ja 2 kalastusopasta! Isompaakaan porukkaa ei siis tarvitse hajauttaa useaan veneeseen, vaan alkuperäinen ajatus yhdessä vietetystä rennosta kalastuspäivästä säilyy.

Veneen kipparina toimii Tero Tuulensuu, jolla on vankka kala- ja venealan koulutus ja yli neljännesvuosisadan kokemus eri kalastusmuodoista ja vesillä liikkumisesta. Tarpeen vaatiessa mukaan mahtuu toinenkin kalastusopas huolehtimaan asiakkaiden viihtyvyydestä. Yli 11 metrin pituuden ja 3,5 metrin leveyden ansiosta tepasteltavaa kansitilaa on lähes 40 neliömetriä! Veneessä on siis poikkeuksellisen reilusti tilaa myös liikuntarajoitteisille. Härski on kokonsa vuoksi laiturimaisen vakaa, joten kokematonkin asiakas voi liikkua veneessä turvallisin mielin. Hulppeasta koosta huolimatta vene liikahtelee kalapaikoilla ketterästi ja tarvitsee vettä alleen vain puolisen metriä. Matalatkin kalapaikat pystytään siis koluamaan kuin vaarin mökkiveneellä konsanaan. Vain vaari puuttuu, mutta sellainenkin ylipuhutaan mukaan tarvittaessa.

Yhteistyössä Naantalin alueen majoitus-, kalastusmatkailu ja muiden oheispalveluiden tarjoajien kanssa paketista räätälöidään juuri asiakkaan toiveita vastaava. Esimerkkeihin alueen eri majoitusvaihtoehdoista voit tutustua tästä.

Esimerkkireissu 1-12 hengelle, kestoltaan 4-7 h, sisältää Härski-veneen polttoaineineen, kipparin palvelut, kohdekalan pyyntiin sopivat kalastusvälineet vieheineen, paukkuliivit ja kelluntapuvut sekä vastuuvakuutuksen maksaa 600 € + 40 € / henkilö + alv. 9 % +mahdolliset kalastusluvat. Lisäpalvelut, esim. toinen kalastus-opas 200 €.

Kokouspäivän katkaisijaksi tai vaikka polttariporukan ohjelmanumeroksi voi toki tilata myös pelkän veneretken Saaristomeren upeissa maisemissa. Kysy tarjousta juuri sellaisesta paketista kuin Sinä haluat!

Ajankohtaisin tieto eri kalalajien pyyntisesongeista, uutisista, reissuraporteista, yms. löytyy helpon päivitettävyyden vuoksi Facebookista. Sivustoa lukeakseen ei tarvitse kirjautua ja se on luettavissa ilman mitään tykkäämisiä tai fanituksia.

Yritykset, yhteisöt, kala- ja kaveriporukat liikuntarajoitteisia unohtamatta, rohkeasti ottamaan yhteyttä! Saaristomeren suurhauet, pannukarkeat ahvenet, kuhat, siiat ja taimenet ovat tankanneet itsensä potraan kuntoon ja odottavat jälkiruoaksi ehkäpä juuri Sinun tarjoilemaasi viehettä! Suunnitellaan yhdessä kalareissu josta riittää puhetta kahvipöydissä pitkään! Boatman kalastusmatkoilla hauskanpito on sallittua!


Venealan työt

Vesikasvien niitto

Tavarankuljetus saarimökeille

Mökkitalkkarin työt

Apumiespalvelu